Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

oblačno

Kanin
01. avgust
temperatura: 9°C
veter: ni podatka

več

snežni telefon

Pomembno


1.8 .2021:  Kanin NE obratuje zaradi slabih vremenskih razmer!

 

 

POLETNA SEZONA!

Kanin obratuje dnevno.

 

URNIK OBRATOVANJA:

Prva gondola na Kanin ob 08:00,

zadnja gondola na Kanin ob 14:30,

zadnja gondola v dolino ob 16:00.

 

URNIK BLAGAJNA:

od 06:45 do 14:45.

POMEMBNO: SPREJEMAMO TURISTIČNE BONE BON21!  Prosimo, da imate s seboj kopijo osebnega dokumenta. Hvala!

 

Pohodnike prosimo, da za informacije pokličete telefonsko številko +386 (0)5 917 9301!

Sneg je v večjem delu smučišča skopnel, ostaja pa po posameznih legah, pohodnikom svetujemo primerno opremo. Ferata Prestreljenik ni prehodna. Naravoslovna učna pot zaradi snega ni postavljena.

 

TESTIRANJE NI MOŽNO!

Za uporabo žičniških naprav velja negativen test na Covid-19, ki ni starejši od sedmih dni. Izjema so osebe, ki so virus že prebolele ali prejele cepivo. Potrdilo se predloži na blagajni ob nakupu vozovnice. Obiskovalce pozivamo, da dosledno spoštujete navodila NIJZ.

 

Kanin je najvišje smučišče v Sloveniji (2.300 mnv) z razgledi na Alpe in Jadransko morje. Preko Sedla in Prevale pa se lahko spustite na italijansko stran v Sello Neveo.

Vabljeni!

Ne spreglejte

FOOTGOLF

Na smučišču Kanin se v zimskih mesecih preizkusite v footgolfu - športu, ki zadnja leta vabi vedno več novih igralcev tako doma kot v tujini. Prav tako pa lahko od sredine marca pa vse do konca maja doživite eno najbolj nenavadnih kombinaciji športov, smučanja in golfa.

AKTIVNOSTI NA KANINU

Smučišče Kanin - Sella Nevea ponuja smučarjem in deskarjem na snegu prav posebna doživetja. Velike količine naravnega snega in dobre snežne razmere omogočajo smuko vse tja do prvomajskih počitnic. Večina urejenih prog je primernih za izkušenejše smučarje, na obeh straneh smučišča pa je na položnejšem terenu poskrbljeno tudi za najmlajše.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

Kanin-2020-v1.jpg