Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

oblačno

Kanin
23. september
temperatura: 5°C
veter: vetrovno

več

snežni telefon

Pomembno


VISOKOGORSKI CENTER KANIN V MESECU SEPTEMBRU OBRATUJE OD PETKA DO NEDELJE PO SLEDEČEM URNIKU:

 

Petek, od 09:00 do 15:00.

  • Prva gondola na Kanin ob 09:00,
  • Zadnja gondola na Kanin ob 14:00,
  • Zadnja gondola v dolino ob 16:00.

 

Sobota - nedelja, od 08:00 do 15:00.

  • Prva gondola na Kanin ob 8:00,
  • Zadnja gondola na Kanin ob 14:00,
  • Zadnja gondola v dolino ob 16:00.

V primeru slabega vremena in slabih varnostnih razmer, si pridržujemo pravice do spremembe urnika.

 

Lepo vabljeni!

S PREDPRODAJO SMUČARSKIH VOZOVNIC PRIČNEMO 1. OKTOBRA 2020!

Kanin je najvišje smučišče v Sloveniji (2.293 m) z razgledi na Alpe in Jadransko morje. Krožnokabinska žičnica nas pripelje na višino 2.202 m. Preko Sedla in Prevale pa se lahko spustite na italijansko stran v Sello Neveo.

Vabljeni!

Dogodki

Ne spreglejte

SKI PASS JULIJSKE ALPE

Ski pass Julijske Alpe je ideja, ki so jo žičničarji z našega območja, podjetje PNT d.o.o. in destinacijske organizacije Julijskih Alp prepoznale in dogovorile kot skupen zimski produkt, ki bi skozi eno karto ponujal možnost smučanja na 14 smučiščih oz. 260 km smučarskih prog v treh državah (Slovenija, Italija, Avstrija).

KANIN SKI RENT & SERVIS

Na izstopni postaji gondole (D postaja) smučišča Kanin se nahaja KANIN SKI RENT & SERVIS. Servis je namenjen osnovnim popravilom smučarske opreme. V izposojevalnici pa ponujamo najem smuči, palic, čelad, pancerjev, smučarskih očal in rokavic za otroke in odrasle.

AKTIVNOSTI NA KANINU

Smučišče Kanin - Sella Nevea ponuja smučarjem in deskarjem na snegu prav posebna doživetja. Velike količine naravnega snega in dobre snežne razmere omogočajo smuko vse tja do prvomajskih počitnic. Večina urejenih prog je primernih za izkušenejše smučarje, na obeh straneh smučišča pa je na položnejšem terenu poskrbljeno tudi za najmlajše.

Kanin SKI BUM BAR & PUB Kaninske LEGENDE

Kanin SKI BUM BAR je naša "snežna plaža". Preteklo zimsko sezono kraj dogajanja in druženja. Najboljši hamburgerji, dobra glasba, prijazno osebje in dobra energija so glavni aduti. Pub Kaninske Legende pa se nahaja na A postaji krožnokabinske žičnice.

RESTAVRACIJA Kanin PRESTRELJENIK - 2.202m

Restavracija Prestreljenik leži na 2202m nad morjem in je najvišje ležeča restavracija v Sloveniji. Tu je tudi zadnja postaja gondolske žičnice, ki vozi iz Bovca. Skorajda skozi vse leto restavracija nudi pestro ponudbo hrane in pijače.

SKI BUS od 25.12. do 15.3.2020

Občina Bovec skupaj s Turizem Dolina Soče in javnim zavodom Sončni Kanin, organizira brezplačni SKI BUS prevoz na relaciji hotel Mangart – »A« postaja z vmesnimi postajališči. V primeru neobratovanja slovenskega dela smučišča pa za vnaprej najavljene stacionarne goste, organiziramo tudi prevoz na smučišče Kanin – Sella Nevea.

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900mnm nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

Kanin-2020-v1.jpg

kaninbovec