Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin27. januar
temperatura: °C
veter: ni podatka

več

snežni telefon

Pomembno


OBVESTILO!

27.1.2020 KANIN OBRATUJE

Zaradi napake na daljnovodu Trenta je prišlo do izpada transformatoske postaje Prevala. Pri ponovnem priklopu je prišlo do prednapetosnega šoka, ta pa je povzročil večjo poškodbo na sistemu krmiljenja štirisedežnice Prevala. Strokovna služba skuša napako odpraviti v najkrajšem možnem času! Hvala za razumevanje!

Krožno kabinska žičnica obratuje po sledečem urniku:

prva vožnja na hrib ob 08:00,

zadnja vožnja na hrib ob 14:00,

zadnja vožnja v dolino ob 16:00.

 

OBRATUJEJO:

Prevala NE OBRATUJE

Sedlo NE OBRATUJE,

Podi od 08:30 do 15:30,

Skripi I in II od 08:30 do 15:15. 

 

Dostop z italijanske strani smučišča Sella Nevea s sezonsko karto Kanin in ESSV možen z doplačilom 10€.

 

Na Kaninu 415 cm naravnega snega.

SMUČANJE IZVEN UREJENIH PROG JE V TRENUTNIH RAZMERAH IZJEMNO NEVARNO IN GA MOČNO ODSVETUJEMO

 

URNIK BLAGAJNE:

VSAK DAN od 07:45 do 14:00.

V PRIMERU NEOBRATOVANJA od 7:45 do 11:00.

 

 

 

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…

Pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen.

Dogodki

Ne spreglejte

NOVO - POHODNA POT IZ POSTAJE B

V sodelovanju z Dolino Soče smo na Kaninu uredili novo pohodno pot iz postaje B. Poimenovali smo jo KANINSKA MULATJERA, z razgledi na gorski amfiteater celotne bovške kotline z mestom Bovec. Za družine smo pripravili posebno ceno. Pot bo uradno odprta od 2.7.naprej. Vabljeni!

PARKIRIŠČE ZA AVTODOME

Parkirišče za avtodome - PZA je v Bovcu urejeno ob spodnji postaji kaninske gondole, kjer je urejenih 16 parkirnih mest za avtodome. Možen je priklop na elektriko, oskrba z vodo, praznjenje kemičnega wc-ja in izpust odpadne vode.

ADRENALINSKI PARK - VIA FERRATA

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2200 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet. Pogled na Alpe in morje ob lepem vremenu.

RESTAVRACIJA PRESTRELJENIK - na 2202m

Restavracija Prestreljenik leži na 2202m nad morjem in je najvišje ležeča restavracija v Sloveniji. Tu je tudi zadnja postaja gondolske žičnice, ki vozi iz Bovca. Skorajda skozi vse leto restavracija nudi pestro ponudbo hrane in pijače, da bi vsakdo našel kaj za svoj okus.

AKTIVNO & ADRENALINSKO POLETJE

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen. Pripravili smo posebne cene za družine, športne navdušence, za najmlajše in najstarejše.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

karta-splet-01-2-smaller.jpg

kaninbovec