Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

oblačno

Kanin
25. marec
temperatura: 2°C
veter: močan veter

več

snežni telefon

Pomembno


24.3.2023: Kanin ne obratuje zaradi neugodnih vremenskih razmer. Močan veter.

 

 

URNIK OBRATOVANJA:

Prva gondola na Kanin: 8:00

Zadnja gondola na Kanin: 14:00

Zadnja gondola v dolino: 16:00

 

ODPRTE PROGE:

Podi od 8:30 do 15:30

Sedlo od 8:30:00 do 15:30

Prevala od 8:30 do 15:30 

Skripi ZAPRTO

Upravljalec smučišča si pridružuje pravico predčasnega zaprtja prog, v kolikor niso varne za smučanje.

 

OPOZORILO: Smučarji, ki boste smučali na italijanski strani, morate imeti urejeno zavarovanje za primer povzročitve škode tretji osebi, zavarovanje si uredite pri izbrani zavarovalnici v Sloveniji.

(R.C.  - RESPONSABILITA CIVILE)

 

URNIK BLAGAJNA:

Vsak dan: 7:00 - 16:30

V primeru neobratovanja: 7:00 - 11:00

 

Restavracija Prestreljenik in Ski Bum bar obratujeta.

Izposoja opreme na Kaninu ni možna.

 

V primeru slabega vremena Kanin ne obratuje.

Spremljajte vremensko napoved, Kanin je visokogorsko smučišče na 2300 m, kjer se vremenske razmere hitro spreminjajo.


Instagram nagradna igra - klikni in si oglej pravila in pogoje (poteka od 27. 1. 2023 do 12. 2. 2023)

 

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…

Pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen.

Ne spreglejte

OGLED ALPSKIH KOZOROGOV IN GAMSOV

Potem, ko se zadnji obiskovalci Kanina odpeljejo z gondolo v dolino, Kanin pogosto obiščejo alpski kozorogi in gamsi. Zaradi velikega zanimanja obiskovalcev, smo se odločili, da bomo za manjše skupine obiskovalcev organizirali ogled teh čudovitih divjih živali v njihovem naravnem ambientu.

JOGA NA KANINU

Doživite edinstven in nepozaben AdZENture, 2300 metrov nad morjem! Pridružite se nam na posebnem tečaju joge s pogledom na čudovite Julijske Alpe in dolino Soče.

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2300 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet.

BUM BAR

Obiščite Bum bar in kaninsko sončno plažo. Privoščite si dobro kavo ali osvežilen napitek s pogledom na morje in vrhove Julijskih Alp. Bar se nahaja nad D postajo kaninske žičnice.

KANINSKA MULATJERA

V sodelovanju z Dolino Soče smo na Kaninu uredili pohodno pot iz postaje B. Poimenovali smo jo KANINSKA MULATJERA, z razgledi na gorski amfiteater celotne bovške kotline z mestom Bovec. Za družine smo pripravili posebno ceno. Vabljeni!

PARKIRIŠČE ZA AVTODOME

Parkirišče za avtodome - PZA je v Bovcu urejeno ob spodnji postaji kaninske gondole, kjer so urejena parkirna mesta za avtodome. Možen je priklop na elektriko, oskrba z vodo, praznjenje kemičnega wc-ja in izpust odpadne vode.

VIA FERRATA PRESTRELJENIK

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900mnm nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

Kanin-2020-v1.jpg