Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

oblačno

Kanin
26. januar
temperatura: -11°C
veter: rahlo vetrovno

več

snežni telefon

Pomembno


SMUČIŠČE KANIN NE OBRATUJE! Zaradi velike količine novo zapadlega snega, je potrebno pripraviti proge in sprožiti plazove, tako, da vas bomo nekaj dni pred predvidenim obratovanjem obvestili o odprtju smučišča.  

 

Vstop na smučišče Kanin je s sezonsko vozovnico CARTAneve trenutno onemogočen. Agencija Promotur, ki vozovnico izdaja, nas je obvestila, da zaradi trenutnih razmer s Corona virusom in prepovedi prehajanja meja, velja omenjena vozovnica trenutno samo na naslednjih smučiščih: Trbiž/Višarje, Sella Nevea, Ravascleto - Zoncolan, Piancavalo, Sauris in Forni di Sopra. Za več informacij se obrnite na njih. S strani Sončnega Kanina veljavnost vozovnice ni sporna, zato do nadaljnjega spremljajte naše objave na naši spletni strani.  

 

V primeru prepovedi obratovanja žičniških naprav zaradi razglasitve epidemije, bomo vsem imetnikom sezonskih vozovnic, ob omejenem obratovanju (manj kot 70 obratovalnih dni v zimski sezoni 2020/21), priznali 30 % popust pri nakupu sezonskih vozovnic v zimski sezoni 2021/22.

 

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…

Pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen.

Dogodki

Ne spreglejte

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2300 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet.

KANINSKA MULATJERA

V sodelovanju z Dolino Soče smo na Kaninu uredili pohodno pot iz postaje B. Poimenovali smo jo KANINSKA MULATJERA, z razgledi na gorski amfiteater celotne bovške kotline z mestom Bovec. Za družine smo pripravili posebno ceno. Vabljeni!

PARKIRIŠČE ZA AVTODOME

Parkirišče za avtodome - PZA je v Bovcu urejeno ob spodnji postaji kaninske gondole, kjer je urejenih 16 parkirnih mest za avtodome. Možen je priklop na elektriko, oskrba z vodo, praznjenje kemičnega wc-ja in izpust odpadne vode.

ADRENALINSKI PARK - VIA FERRATA

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

Kanin-2020-v1.jpg