Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

oblačno

Kanin
20. oktober
temperatura: 7°C
veter: ni podatka

več

snežni telefon

Pomembno


KANIN NE OBRATUJE!

Na Kaninu smo zaključili s poletno/jesensko sezono! Hvala vsem, ki ste nas obiskali, hkrati pa vas vabimo, da nas obiščete tudi v prihajajoči zimski sezoni. Mi že nestrpno čakamo zimo, da bo Kanin spet poln nasmejanih obrazov.

 

PREDPRODAJA SMUČARSKIH VOZOVNIC OD 4.10.2021 DO 29.10.2021

URNIK BLAGAJNE V PREDPRODAJI:

Ponedeljek - nedelja: od 9:00 do 16:00.

Nakup vozovnic je možen na blagajni Kanina ali po mailu blagajna.kanin@gmail.com. Nakup na blagajni Kanina omogoča koriščenje turističnih bonov BON21.

Telefonska številka: 05 917 9301

 

RAZPIS- Smučarska šola 2021/22

Razpis-za-smučarsko-šolo-Kanin-2021-22.pdf

 

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…

Pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen.

Dogodki

Ne spreglejte

JOGA NA KANINU

Doživite edinstven in nepozaben AdZENture, 2300 metrov nad morjem! Pridružite se nam na posebnem tečaju joge s pogledom na čudovite Julijske Alpe in dolino Soče.

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2300 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet.

KANINSKA MULATJERA

V sodelovanju z Dolino Soče smo na Kaninu uredili pohodno pot iz postaje B. Poimenovali smo jo KANINSKA MULATJERA, z razgledi na gorski amfiteater celotne bovške kotline z mestom Bovec. Za družine smo pripravili posebno ceno. Vabljeni!

PARKIRIŠČE ZA AVTODOME

Parkirišče za avtodome - PZA je v Bovcu urejeno ob spodnji postaji kaninske gondole, kjer so urejena parkirna mesta za avtodome. Možen je priklop na elektriko, oskrba z vodo, praznjenje kemičnega wc-ja in izpust odpadne vode.

VIA FERRATA PRESTRELJENIK

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900mnm nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

Kanin-2020-v1.jpg