MOJA GONDOLA

moja gondola

Povezovanje je pomembno na vseh področjih, zato se veselimo vsakršnega sodelovanja in se hkrati zahvaljujemo za zaupanje.

MOJA GONDOLA je oglaševalska akcija, kjer interesent najame gondolo za določen čas z možnostjo podaljšanja in se na ta način predstavi obiskovalcem krožno kabinske žičnice Kanin. Obiskovalci v času vožnje spoznajo partnerje Kanina in pridobijo uporabne informacije oglaševalca.

Več informacij vam posredujemo, če nam pišete na info@kanin.si ali pokličete na 041 313 189.

 

 

Sodelujoči v akciji MOJA GONDOLA

APARTMAJI MRAKIČ

Apartmaji Mrakič v Bovcu vam ponujajo neomejeno lagodje v objemu Bovških gora.

APARTMAJI SKOK

Gostoljubno sprejmemo obiskovalce z vseh koncev sveta in veseli nas, če lahko našim gostom ponudimo nekaj tiste iluzije, ki jo omogoča turizem. Nadzorovan odklop iz vsakdanjika, trenutke tišine in majhne radosti, ki jih vsi potrebujemo.

APARTMAJI ALPHA CENTER

V mirnem delu Bovca, samo 200m od spodnje postaje gondolske žičnice na Kanin.

APARTMAJI V BOVCU

KANINSKA VAS, ROMBON, VILA BOVEC, HIŠA BRDO 48

INFO: www.kaninska-vas.si ; tusi@siol.net

GOSTIŠČE VANČAR V ČEZSOČI

Naše osebje vas bo prijazno sprejelo. Poskrbeli bomo, da se boste počutili kot doma.

HOTEL BOKA

HOTEL BOKA je družinski hotel v katerem ustvarjamo vzdušje pristnosti in ponujamo oddih v edinstvenem ter čudovitem okolju smaragdnega sveta. 

Hotel stoji v neposredni bližini reke Soče in slapa Boka. Obdan z mogočnimi hribi in gorami ponuja pogled na stvaritve v vsej svoji lepoti.

HOTEL MANGART

Z neokrnjeno naravo obdan Hotel Mangart, kjer lahko izbirate med 34 sobami in 2 luksuznima apartmajema, je odlična izbira za preživljanje prostega časa tako za družine, kot za posameznike.

HOTEL SANJE OB SOČI

Ponujamo vam namestitev v 9 apartmajih in 9 sobah ter suite sobo prav na vrhu hotela, s prekrasnim pogledom na Bovec in Kaninsko pogorje.

KAJAK KAMP TONI

Kamp z dolgo tradicijo, kjer se vsakdo počuti kot doma v objemu gora.Podpisniki pogodb - Kanin

E 3, ENERGETIKA, EKONOMIJA d.o.o.

Podjetje E 3 je eden ključnih dobaviteljev električne energije v Sloveniji. S svojo ponudbo, ambicioznimi poslovnimi načrti in razvojno usmerjenostjo skrbi za ekonomsko učinkovite in okolju prijazne vire energije.

SOFTNET

S SoftNET-om bo razlika pri vašem poslovanju očitna. Zagotavljamo visokokakovostne glasovne, podatkovne in video storitve, s katerimi boste lahko nadzorovali svoje stroške, poenostavili IT operacije in dosegli boljšo povezljivost.

 

MESARSTVO PODOBNIK

Vrhunski mesni izdelki,

vedno okusni, domači in sveži,

so že od  nekdaj zaklad mesarstva Podobnik.

AS DOMŽALE MOTO CENTER D.O.O.

Smo generalni zastopnik in serviser motornih koles Honda, tehničnega programa Honda ter navtičnega programa Honda Marine. Kot ekskluzivni zastopnik znamke Ducati vam nudimo široko ponudbo in servis motornih koles Ducati. V našem salonu in spletni trgovini pa najdete tudi pester izbor motoristične opreme uveljavljenih blagovnih znamk, kot so Alpinestars, Dainese, Macna, Shoei, Nolan, Arai, Premier, Momo, Stylmartin, VR46, Rizoma, Barracuda, Akrapovič, Arrow,  Sc project, Leovince… Zastopamo tudi svetovno priznano blagovno znamko Repsol, ki z visokokakovostnimi motornimi olji in mazivi odlično dopolnjuje naš prodajni asortiment. Opravljamo tehnične preglede za osebna in tovorna vozila ter urejamo zavarovanja, prepise in vse ostale postopke v zvezi z registracijo vozil.

POWERMETER.SI

Assioma pedal (Favero electronics) je cenovno ugoden kolesarski merilec moči. Namestitev traja le nekaj sekund, zato je menjavanje med kolesi enostavno. Povezljivost: ANT+® in Bluetooth v4.0. BONUS: *Simathlon (PC simulacija) *50 minutni posnetek kolesarjenja Jureta Robiča na Dirki čez Ameriko (RAAM2008) *Brezplačna dostava po Sloveniji AKCIJA: Za delitev naše ponudbe na Facebooku prejmete kodo za 10 EUR cenejši nakup katerega koli artikla iz naše ponudbe! Spletna trgovina: powermeter.si Facebook stran: Facebook.com/powermeter.si Zastopa in prodaja: Simmedia d.o.o., Radovljica

POSESTVO BERCE

Posestvo Berce je družinsko posestvo. Že od leta 1610 domujemo v Dornberku, v spodnji Vipavski dolini. Snujemo drzno, da živimo polno. Spoštujemo zemljo, saj le tako lahko iz nje pridelamo najboljše. Ustvarjamo za izbrane, ki prepoznajo pristno in vrhunsko. Veseli nas, da ste med njimi tudi vi.