AKTIVNOSTI NA KANINU

datum: 06.10.2017

  • ŠOLA SMUČANJA

Izberite med individualnimi urami z izkušenim inštruktorjem ali pa skupinskimi tečaji, prilagojenimi vašemu nivoju smučarskega znanja - REZERVIRAJTE TU!

Zajeta slikaaaaad

 

  • FREE RIDE

Povezano smučišče Kanin - Sella Nevea je pravi raj za ljubitelje smučanja prostega sloga oziroma freeride. Predvsem na senčni strani italijanskega dela smučišča so pogoji za smučanje izven urejenih prog odlični - kvalitetna snežna odeja omogoča spust v vse smeri po zahtevnih in manj zahtevnih terenih. Več pod "aktualno" - Free ride Kanin vodene ture.

Kanin-promo-H_025

  • TURNA SMUKA

Bovec in Kanin s Sello Neveo sta meka za pustolovce,  ki se navdušujejo nad vodenimi turnosmučarskimi izleti, vodenem smučanje izven urejenih prog in zimskimi izleti v gore z izkušenimi gorskimi vodniki. Pri tem vselej upoštevajte vaše znanje, izkušnje, telesno pripravljenost in navodila vodnikov. Več pod "aktualno" - Free ride Kanin vodene ture.

Kanin-promo-H_001

  • SANKANJE

V času omejenega obratovanja smučišča Kanin, bo na vrhu smučišča urejeno otroško sankališče.

družina 4

  • JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900 m nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

Kanin-promo-L_008

Photo: Katja Pokorn