ODPRTJE SMUČIŠČA KANIN

datum: 19.12.2019

Spoštovani,

sporočamo vam, da smo kljub težkim vremenskim razmeram uspeli sanirati vse pomanjkljivosti na krožno kabinski žičnici, z uspešno opravljenim tehničnim pregledom pa Kanin – Sella Nevea ponovno odpira vrata tudi z bovške strani, na božično sredo 25.12.2019.

Smučarji boste uživali na bogati snežni odeji, ki že presega štiri metre, ob predvidoma lepem vremenu pa vas čakajo čudoviti razgledi na Alpe in Jadransko morje. Za dobro vzdušje in okrepčilo na snegu bo poskrbljeno na snežni plaži pri Ski Bum baru, po končani smuki pa lahko druženje nadaljujete v okrepčevalnici Kaninske Legende, kjer vam bo prijazno osebje postreglo z odlično gostinsko ponudbo.

Dobrodošli seveda tudi vsi tisti, ki ne smučate in bi se radi tudi pozimi povzpeli na več kot 2202 metrov nad morjem, čudovit dan na svežem gorskem zraku, z lepimi razgledi in dobro kulinarično ponudbo pa vas na Kaninu čaka morda ravno na božič.

Kljub kasnejšemu odprtju smučišča imate vsi, ki želite obiskati Bovec in smučišče Kanin v novoletnem času, še vedno možnost rezervacije ugodnih paketov, ki vključujejo smučarsko karto in nastanitev pri turističnih ponudnikih.

Prosimo Vas, da vremenske razmere in s tem povezane informacije o obratovanju smučišča spremljate na naši spletni strani.

 

Z lepimi pozdravi,

Javni zavod Sončni Kanin