Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

delno oblačno

Kanin
25. april
temperatura: 5°C
veter: vetrovno

več

snežni telefon

Pomembno


Sella Nevea sezono zaključuje 25.4.

25.4. Zaradi rednih vzdrževalni del Kanin ne bo obratoval.

26.4. Zaradi slabe vremenske napovedi z nevihtami, Kanin ne bo obratoval.

27., 28., 29.4. Kanin bo obratoval. Več informacij bomo objavili dan prej, glede na zadnjo vremensko napoved.

Ker je Kanin visokogorsko smučišče, sledite vremenskim in snežnim informacijam. 

 

 

Kanin je najvišje smučišče v Sloveniji (2.293 m) z razgledi na Alpe in Jadransko morje. Krožnokabinska žičnica nas pripelje na višino 2.202 m. Preko Sedla in Prevale pa se lahko spustite na italijansko stran v Sello Neveo.

Vabljeni!

Dogodki

Ne spreglejte

SKI & RENT POSEBNA PONUDBA

Na Kaninu je še veliko snega. Če nam bodo snežne in vremenske razmere omogočale smuko, vas vabimo na spomladansko vijuganje po snegu in uživanje na soncu.

ELANOV DAN NA KANINU, 21.4.

Elanov družinski dan na KANINU #elanskis #kanin #kaninsellanevea #alwaysgoodtimes v SOBOTO, 21.4. Smučarske sezone še ni konec!

KANIN SKI RENT & SERVIS

Na izstopni postaji gondole (D postaja) smučišča Kanin se nahaja KANIN SKI RENT & SERVIS. Servis je namenjen osnovnim popravilom smučarske opreme. V izposojevalnici pa ponujamo najem smuči, palic, čelad, pancerjev, smučarskih očal in rokavic za otroke in odrasle. Kmalu tudi SKI ŠOLA KANIN.

NA KANINU SMUČAMO - odprte proge

Na Kaninu smučamo od 10. novembra. Do 8.12. samo ob koncih tedna, če nam bodo vremenske in snežne razmere to omogočale. Takrat bodo naprave zagnali tudi v Selli Nevei.

AKTIVNOSTI NA KANINU

Smučišče Kanin - Sella Nevea ponuja smučarjem in deskarjem na snegu prav posebna doživetja. Velike količine naravnega snega in dobre snežne razmere omogočajo smuko vse tja do prvomajskih počitnic. Večina urejenih prog je primernih za izkušenejše smučarje, na obeh straneh smučišča pa je na položnejšem terenu poskrbljeno tudi za najmlajše.

Kanin SKI BUM BAR & PUB Kaninske LEGENDE

Kanin SKI BUM BAR je naša "snežna plaža". Preteklo zimsko sezonokra dogajanja in druženja. Najboljši hamburgerji in hot dog-i, dobra glasba, prijazno osebje in dobra energija so glavni aduti. Pub Kaninske Legende pa se nahaja na A postaji krožnokabinske žičnice.

RESTAVRACIJA Kanin PRESTRELJENIK - 2.202m

Restavracija Prestreljenik leži na 2202m nad morjem in je najvišje ležeča restavracija v Sloveniji. Tu je tudi zadnja postaja gondolske žičnice, ki vozi iz Bovca. Skorajda skozi vse leto restavracija nudi pestro ponudbo hrane in pijače.

SKI BUS do 2.4.

Tudi letos vas bo SKI BUS peljal od Bovca do A postaje in naprej v Sello Neveo, v kolikor vremenske razmere na Kaninu ne bi dopuščale smuke. Ski bus Kanin je namenjen prevozu stacionarnih gostov bovške destinacije do spodnje postaje krožno kabinske žičnice in nazaj.

POSTAJALIŠČE ZA AVTODOME

Postajališče za avtodome - PZA je v Bovcu urejeno ob spodnji postaji kaninske gondole, kjer je urejenih 16 parkirnih mest za avtodome. Možen je priklop na elektriko, oskrba z vodo, praznjenje kemičnega wc-ja in izpust odpadne vode.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

kaninbovec