Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin


Kanin
24. januar
temperatura: -10°C
veter: rahlo vetrovno

več

snežni telefon

Pomembno


24.1. Kanin bo obratoval. Krožnokabinska žičnica bo začela obratovati med 8:30 in 9:00. Zapadlo je cca 10 cm snega. 

Imetniki smučarskih kart pon - pet lahko koristijo karto za smučanje prihajajoči vikend. Naprošamo, da karto deponirate in zamenjate na blagajni.

Odprte proge Kanin: Podi, Sedlo, Prevala - povezava z IT, (Skripi - trenutno odprta za prosto smučanje).

Odprte proge Sella Nevea: Canin, Tapetto Scuola, Funifor, Segovia Gilberti

Spremljajte vremensko napoved saj je Kanin visokogorsko smučišče.

 

Kanin je najvišje smučišče v Sloveniji (2.293 m) z razgledi na Alpe in Jadransko morje. Krožnokabinska žičnica nas pripelje na višino 2.202 m. Preko Sedla in Prevale pa se lahko spustite na italijansko stran v Sello Neveo.

Vabljeni!

Dogodki

Ne spreglejte

8. MAREC - VIKEND ZA PUNCE

Vabljene na smuko na najvišje smučišče v Sloveniji. Za nežnejši spol bomo od 8. - 10.3. odobrili 20 % popust na dnevne in večdnevne smučarske karte Kanin in Kanin / Sella Nevea. Edini pogoj je, da karto kupite v petek, 8.3. V družbi punc z razgledom proti morju in smuki na naravnem snegu, bo dan ali vikend polepšan. Več informacij dobite s klikom na fotografijo.

TUDI DRUŽINE SMUČAJO NA KANINU - posebna ponudba

Na Kaninu bo letos luštno za celo družino. Za otroke bodo poskrbeli učitelji smučanja, starši pa si boste lahko privoščili brezskrbno smuko po naših belih strminah. Od 22.12. naprej bomo vsako soboto in nedeljo nudili dve urni tečaj smučanja za otroke. Za začetnike in tudi za vse tiste, ki imajo predznanje v smučanju. Tečaj bo brezplačen.

FREERIDE KANIN - VODENE TURE

Smučišče Kanin/Sella Nevea ima odlične terene za smučanje izven urejenih prog. Različne linije in tereni so primerni za vse vrste smučarjev. Lahko smučamo na lažjih linijah ob vlečnicah, lažjih daljših linijah ali pa tudi težjih, strmejših linijah vse do doline. Več na povezavi.

KANIN SKI RENT & SERVIS

Na izstopni postaji gondole (D postaja) smučišča Kanin se nahaja KANIN SKI RENT & SERVIS. Servis je namenjen osnovnim popravilom smučarske opreme. V izposojevalnici pa ponujamo najem smuči, palic, čelad, pancerjev, smučarskih očal in rokavic za otroke in odrasle. Kmalu tudi SKI ŠOLA KANIN.

AKTIVNOSTI NA KANINU

Smučišče Kanin - Sella Nevea ponuja smučarjem in deskarjem na snegu prav posebna doživetja. Velike količine naravnega snega in dobre snežne razmere omogočajo smuko vse tja do prvomajskih počitnic. Večina urejenih prog je primernih za izkušenejše smučarje, na obeh straneh smučišča pa je na položnejšem terenu poskrbljeno tudi za najmlajše.

Kanin SKI BUM BAR & PUB Kaninske LEGENDE

Kanin SKI BUM BAR je naša "snežna plaža". Preteklo zimsko sezonokra dogajanja in druženja. Najboljši hamburgerji in hot dog-i, dobra glasba, prijazno osebje in dobra energija so glavni aduti. Pub Kaninske Legende pa se nahaja na A postaji krožnokabinske žičnice.

RESTAVRACIJA Kanin PRESTRELJENIK - 2.202m

Restavracija Prestreljenik leži na 2202m nad morjem in je najvišje ležeča restavracija v Sloveniji. Tu je tudi zadnja postaja gondolske žičnice, ki vozi iz Bovca. Skorajda skozi vse leto restavracija nudi pestro ponudbo hrane in pijače.

SEZONSKE KARTE

Prodaja sezonskih kart. Predprodajo smo zaključili v mesecu novembru.

SKI BUS od 25.12. do 17.3.2019

Tudi letos vas bo SKI BUS peljal od Bovca do A postaje in naprej v Sello Neveo, v kolikor vremenske razmere na Kaninu ne bi dopuščale smuke. Ski bus Kanin je namenjen prevozu stacionarnih gostov bovške destinacije do spodnje postaje krožno kabinske žičnice in nazaj.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

kaninbovec