Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

jasno

Kanin
19. december
temperatura: -7°C
veter: vetrovno

več

snežni telefon

Pomembno


Z dnevnim obratovanjem na Kaninu pričnemo v četrtek, 20.12.2018

ZARADI NADGRAJEVANJA SISTEMA v povezavi z Italijanskimi partnerji prevzem kart Kanin / Sella Nevea (sezonskih in dnevnih) kupljenih v predprodaji, še ni mogoč in omenjene karte v Selli Nevei ne delujejo. Karte bodo na voljo ta teden. Sporočimo točno kdaj. Kupci omenjenih kart na podlagi potrdila ali računa za soboto in nedeljo prevzamete dnevno karto za Kanin / Sella Nevea.

  • NEVE karte na vstopni postaji A delujejo

PREDVIDENE ODPRTE PROGE / NAPRAVE

  • KANIN proge: Prevala, Sedlo, Podi
  • SELLA NEVEA smučanje: Funifor Prevala, Segovia Gilberti

Veljale bodo cene za nizko sezono Kanin / Sella Nevea (glej cenik skipass).

 

 

 

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…

Pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen.

Dogodki

Ne spreglejte

NOVO - POHODNA POT IZ POSTAJE B

V sodelovanju z Dolino Soče smo na Kaninu uredili novo pohodno pot iz postaje B. Poimenovali smo jo KANINSKA MULATJERA, z razgledi na gorski amfiteater celotne bovške kotline z mestom Bovec. Za družine smo pripravili posebno ceno. Pot bo uradno odprta od 2.7.naprej. Vabljeni!

ADRENALINSKI PARK - VIA FERRATA

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

MTB SPUST IZ POSTAJE B

Do zanimivega a zahtevnega spusta lahko vsi gorski kolesarji z gondolo peljete kolo do postaje B. Od tam je urejena GORSKO KOLESARSKA POT KANIN. Spust je zahteven. Lahko pa pot nadaljujete tudi po makadam cesti do Bovca (9 km).

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2200 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet. Pogled na Alpe in morje ob lepem vremenu.

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900mnm nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

RESTAVRACIJA PRESTRELJENIK - na 2202m

Restavracija Prestreljenik leži na 2202m nad morjem in je najvišje ležeča restavracija v Sloveniji. Tu je tudi zadnja postaja gondolske žičnice, ki vozi iz Bovca. Skorajda skozi vse leto restavracija nudi pestro ponudbo hrane in pijače, da bi vsakdo našel kaj za svoj okus.

AKTIVNO & ADRENALINSKO POLETJE

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen. Pripravili smo posebne cene za družine, športne navdušence, za najmlajše in najstarejše.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

kaninbovec