Izposoja smučarske opreme v Bovcu

Kje v Bovcu si lahko izposodite opremo za smučanje in deskanje?

Smučarsko opremo si lahko izposodite v dveh agencijah v Bovcu. Priporočamo, da si opremo izposodite že dan pred načrtovanim smučanjem.

 

Rent-a-ski pri agenciji Soča rafting v Bovcu V neposredni bližini centra Bovca stoji lično urejen športni center Soča rafting, ki je že tradicionalno tesno povezan z zimsko ponudbo v dolini Soče. Z izkušenim osebjem se boste lahko dogovorili za:

  • Izposojo opreme za smučanje in deskanje.
  • Servis smuči in snežnih desk.
  • Tečaje smučanja in deskanja.

Več informacij na 041 72 44 72 in info@socarafting.si.

Spletne strani športnega centra: www.skikanin.si in www.socarafting.si.

 

 

Rent-a-ski v Bovcu agencija XpointPravtako v neposredni bližini centra Bovca najdete poslovalnico športne agencije Xpoint. V kolikor jih kontaktirate na elektonski naslov info@xpoint.si, se bodo  z vami z veseljem dogovorili za izposojo smuči in druge storitve, katere agencija ponuja.

Več na info@xpoint.si.

Spletna stran www.xpoint.si.

 

Petek, 23.6. smo odprti

Ker je na Kaninu še sneg, bodo nekatere aktivnosti aktualne šele s koncem junija oz. začetkom julija. Informacije bomo glede na razmere ažurirali. Za obisk Kanina priporočamo primerno opremo in obutev. Bodite pozorni pri gibanju v naravi na Kaninu. Še posebej to ve

več >

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

"Aktivno in adrenalinsko poletje na Kaninu"

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen. Pripravili smo posebne cene za družine, športne navdušence, za najmlajše in najstarejše.

več novic >

Dogodki

Pretekli vikend

Slika pove več kot tisoč besed. Vabljeni tudi naslednji vikend na KANIN.

več novic >

Aktualno

več novic >

Aktualno

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900 m nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

več novic >

Aktualno

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2200 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet. Pogled na Alpe in morje ob lepem vremenu.

več novic >

Aktualno

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >